CASE

Danske børne- og ungdomsfilmklubber

Flexbillet gør det nemt og ligetil for danske børne- og ungdomsfilmklubber at tilbyde medlemskab

Flexbillet har igennem flere år samarbejdet med filmklubber, som er medlem af DaBUF. Herunder f.eks. Aarhus Børnefilm, Herning Skolebio og Esbjerg Skolebio. DaBUF er en landsorganisation for danske børne- og ungdomsfilmklubber.

Filmklubberne har forskellige ønsker og krav. Men med Flexbillet-systemets fleksibilitet og alsidighed er det let at lave individuelle løsninger til filmklubberne, som samtidig bliver tilbudt fri support.

I forhold til landsorganisationen kan Flexbillet på et overordnet plan f.eks. trække data og statistik ud fra systemet på tværs af samtlige 30 lokale filmklubber, som benytter systemet. Dermed undgår DaBUF at skulle kontakte hver enkelt klub.

Den samlede løsning, som Flexbillet leverer til DaBUF indeholder:

 

  • Medlemstilmelding
  • Betaling for medlemskab
  • Udstedelse af medlemskort
  • Mulighed for adgangskontrol
  • Kommunikation og information til medlemmerne via e-mail
  • Udtræk af data og statistik


Når den kommende sæson begynder og de danske børne- og ungdomsfilmklubber slår dørene op til store filmoplevelser, er det med Flexbillet som landsdækkende leverandør. Vi sikrer, at DaBUF kan tilbyde et nemt og ligetil medlemskab til landets mange børn og unge.

Moduler/Produkter

Tilmelding til og betaling for deltagelse på forskellige hold sker igennem Flexbillets medlemssystem.

”Vi har fået en rigtig god behandling. Kaare er meget hjælpsom og god til at kommunikere, så vi forstår IT-systemet. Flexbillet har været yderst åbne i forhold til at imødekomme og tilpasse systemet efter vores ønsker og behov – og for vores forskellige klubber betyder hjælpen fra deres support rigtig meget”.

– Kine Bjaaland Dahl – DaBUF sekretariat