CASE

Danske Ølentusiaster

Alt-i-én løsning til ølfestival med 12.000 mennesker

De første gange De Danske Ølentusiaster afholdte ølfestival for ca. 12.000 mennesker var det i samarbejde med flere forskellige leverandører. Men nu er det Flexbillet, der leverer en alt-i-én løsning. Det er vores fornemmeste opgave at levere en sådan løsning, som imødekommer festivalens mange forskellige interessenter:

  • For det første skal det være nemt for gæsterne at købe en adgangsbillet, ringe til support, komme igennem adgangskontrollen, købe mad og naturligvis smage øl. Det løser Flexbillet ved at opbygge en brugervenlig løsning, hvor bl.a. smagspoletter og restaurant-seatings kan tilvælges i forbindelse med billetkøbet. Og supporten er naturligvis altid klar til at hjælpe festivalgæsterne gennem processen.

  • For det andet skal Danske Ølentusiaster kunne tilbyde deres forskellige partnere særskilte adgangsbilletter. Det løser Flexbillet ved at oprette forskellige slags billettyper, som kun er tilgængelige for partnernes kunder og medlemmer.

  • For det tredje skal det være nemt for festivalens ca. 80 udstillere at booke en bryggeristand, ordne depositumbetaling og bestille inventar. Det indgår også i Flexbillets alt-i-én løsning. Som en bonus er det lykkes Flexbillet i samarbejde med Udstillerguide.dk at levere en digital udstillerguide til gæsterne på festivalen, som de kan slå op i via deres mobil.

Udover en alt-i-én løsning, som gør det nemt for både festivalgæsterne, partnerne og udstillerne har Danske Ølentusiaster sparet massevis af timer og energi på at undgå manuel standbooking, e-mails og telefonopkald i perioden op til festivalen.

Moduler/Produkter

Dagsbilletter med tilvalg af smagspoletter og restaurant-seatings, partnerbilletter og adgangskontrol.

Standpladsbooking, depositumbetaling og inventarbestilling samt oprettelse i udstillerguide.

”Da vi skulle samle vores leverandørportefølje under samme tag faldt valget på Flexbillet. Fordi vi altid har oplevet et højt serviceniveau og en god dialog med dem. Og så fungerer deres løsninger bare. Det gør det nemt for os – at gøre det nemt for vores kunder. Fx ved at kunne tilbyde festivalgæsterne en digital udstillerguide, som de har let adgang til under festivalen. I det hele taget giver det en stor ro indeni at vide, Flexbillet sørger for, at der er styr på tingene”

– Rie Sørensen