CASE

Det Nationale Sorgcenter

Konference med brugervenligt tilmeldingssystem og adgang til data.

Det Nationale Sorgcenters mission er at klæde alle fagrelevante personer i Danmark på til at forebygge, identificere og behandle mennesker i sorg. Udover at sætte udvikling af sorgområdet på landkortet i kommuner og regioner. Derfor afholdte Det Nationale Sorgcenter sidste år en større sorgkonference, som Flexbillet har hjulpet med at administrere.

Administrativ overskuelighed og overblik – ja tak!

Det Nationale Sorgcenter kontaktede Flexbillet med ønsket om hurtigt at få et skarpt overblik og gøre en konference med hele 400 deltagere administrativt let og ligetil. Flexbillet gjorde det muligt for sorgcenteret at få et brugervenligt tilmeldingssystem, som kunne udlede de nødvendige data – og som samtidig overholdte et begrænset budget.

Det var f.eks. vigtigt for kunden at få bestemte oplysninger om deltagerne såsom madpræferencer og arbejdsfunktion. Og muligheden for at tilbyde deltagerne EAN-betaling. Det kan Flexbillet-platformen. Gennem professionel rådgivning som først og fremmest var baseret på Det Nationale Sorgcenters behov og Flexbillets flerårige erfaring, lykkes det at imødekomme en løsning, som fungerede 100% fra starten. Da demoen blev til virkelighed, kunne Det Nationale Sorgcenter blot læne sig tilbage, følge tilmeldingerne og dataene tikke ind i systemet.

Det Nationale Sorgcenters første konference blev så stor en succes, at de inden længe afholder deres næste store konference – med Flexbillet som IT-leverandør.

”Jeg følte mig i trygge hænder. Det var rigtig rart, da jeg var novice i Flexbillet-systemet. Jeg havde løbende spørgsmål gennem processen, og jeg mødte altid en venlig og løsningsorienteret stemme i røret, når jeg kontaktede deres support. Deres høje tekniske niveau gjorde det nemt for mig at udtrække alle de deltagerdata, jeg havde brug for. F.eks. kunne jeg via få klik informere konferencens oplægsholdere om de deltagendes professioner og kokken om særlige madpræferencer og allergikere”
– Christina Stjärnqvist fra Det Nationale Sorgcenter