CASE

Haveselskabet

Digital validering af medlemskaber ved billetkøb

Haveselskabet holder hvert andet år festivalen Cph Garden. Haveselskabet har en stor medlemsbase, og alle medlemmerne kan købe billetter til arrangementet til reducerede priser. Derfor er det vigtigt for Haveselskabet at kunne validere medlemskaber ved billetkøb.

Ved hjælp af Flexbillet-platformen bliver medlemskaber nu digitalt valideret ved billetkøb (og som en bonus er billetgebyret lavt). Slut med tidskrævende manuel kontrol. Ved indgangen til arrangementet bliver adgangskontrolsystemet Flexcheckin anvendt – det har vist sig at være både effektivt og stabilt. Det betyder slut med tekniske udfordringer under afviklingen af arrangementet.

Udover selve billetsalget og adgangskontrolsystemet har Flexbillet udarbejdet en løsning, hvor de flere hundrede frivillige kan tilmelde sig de mange opgaver, som skal besættes før, under og efter arrangementet. Derfor er det nu også slut med logistiske udfordringer.

Moduler/Produkter

Salg af bl.a. medlemsbilletter med øjeblikkelig validering af medlemsstatus via integration med Haveselskabets medlemssystem.

Screening og tilmelding af frivillige samt valg af relevante opgaver for disse.