Få styr på arrangementerne

Med Flexbillet administrerer du let dine arrangementer og deltagere. Tilbyd samtidig dine kunder at bruge Flexbillet platformen og den service og support, der følger med.

Egne interne og eksterne arrangementer

Brug for eksempel systemet til interne kundearrangementer, til fremvisning af faciliteter, foredrag, middage og meget andet. Uanset arrangementets karakter, får du med Flexbillet overblik og sikrer dig, at administrationen bliver så effektiv som mulig:

Tilbyd Flexbillet til dine kunder

Når du skal hjælpe dine kunder med afvikling af deres arrangementer, kan du tilbyde dem de samme fordele, som du selv opnår ved at bruge Flexbillet. Samtidig bliver det let for dig at sikre, at du har relevante informationer om dine kunders deltagere – kunder eller medarbejdere. Fordelene er til at få øje på:

Med et Flexbillet Pro-abonnement får du hele pakken, som både inkluderer hjælp til at komme i gang og løbende telefon- og email-support. Herudover betaler du kun billet- og betalingsgebyrer, hvis du opkræver betaling for dine arrangementer. Opkræves der ikke betaling for deltagelse i arrangementer, er der således intet gebyr forbundet med tilmeldingen.

Moduler

I løsningen anvendes faciliteter fra modulerne Billetter og Tilmeldinger i Flexbillet-systemet.

Kontakt os

Kontakt os hvis du vil vide mere om dine muligheder i Flexbillet platformen. 

Kundeudtalelse

Scandic Hvidovre

Fantastisk samarbejde og god support

Jeg har ved flere anledninger haft et fantastisk samarbejde med Flexbillet, der via både deres intuitive tilmeldingssystem samt personlige og professionelle support har hjulpet mig med at holde overblik over større arrangementer både før, under og efter afvikling. Intet overlades til tilfældighederne, og fleksibiliteten er virkelig stor.

Anne Louise Nielsen, Direktør

Scandic Hvidovre