Spar tid med Flexbillet – et let og overskueligt billetsystem

Med Flexbillet kan du uden besvær oprette og holde styr på kirkens mange forskellige arrangementer og samtidige sikre, at alle kirkegængere føler sig trygge ved at komme i kirken – og at ingen skal gå forgæves.

Løsning til kirker og kirkelige institutioner

Vi har lyttet til vores eksisterende kirke-kunder og andre kunder med lignende behov og samlet en løsning specielt til kirker og kirkelige institutioner. Denne indeholder bl.a. følgende:

Med en Flexbillet-løsning får du altid

Du betaler et årligt abonnement på DKK 2.000,00 ekskl. moms for løsningen. Dette inkluderer både hjælp til at komme i gang og løbende telefon- og email-support. Herudover betaler du kun billet- og betalingsgebyrer, hvis du opkræver betaling for dine arrangementer. Opkræves der ikke betaling for deltagelse i arrangementer, er der således intet gebyr forbundet med tilmeldingen.

Moduler

I løsningen anvendes faciliteter fra modulerne Billetter og Tilmeldinger i Flexbillet-systemet.

Kontakt os

Kontakt os hvis du vil vide mere om dine muligheder i Flexbillet platformen. 

Case med tilmelding og billetsalg

Treenighedskirken, Esbjerg

Let, gennemskueligt og tidsbesparende
Julegudstjenester, yoga, foredrag, koncerter, babysalmesang, filmforevisninger: listen over arrangementer og events, som Treenighedskirken bruger Flexbillet til, er lang. Fælles for alle er, at oprettelsen er let – systemet er gennemskueligt og sparer Treenighedskirken for administrationstid.
pexels-blue-ox-studio-730588