En stærk platform kræver et stærkt hold

Tidligere
Næste

Historien bag flexbillet

Der er sket meget, siden Kaare Heinsen i 2011 begyndte at udvikle en platform, der kunne gøre det lettere at tilmelde sig til skolefester, så medlemmer af skolebestyrelsen og de frivillige forældre ikke skulle bruge tid på at styre alt for mange mails, løse tilmeldingsblanketter og kontanter. Et par gode venner syntes om ideen og gik om bord i projektet, som hurtigt viste sig at have potentiale. I dag ligger der mere end 30 mandeårs udvikling bag systemet og måske verdens mest fleksible service til håndtering af medlemmer, billetter, tilmeldinger, konkurrencedeltagere, standpladser og meget andet.

Holdet bag

Vi er en flok inkarnerede arrangører, koncertgængere, medlemmer og meget andet, der siden 2012 har arbejdet på at lave Danmarks bedste system til håndtering af billetter der sælges, medlemmer der håndteres, markeds-/standpladser der styres samt meget andet – og vi er gode til det. Det er vi, fordi vi kender udfordringerne og, sammen med vores kunder, har fundet løsningerne på selv de mest komplekse udfordringer.

Teamet

Rutinerede og dygtige udviklere, en erfaren ledelse, udholdende supportere og erfaren administration er dem vi er og dem der er din garanti for en god og professionel oplevelse.

Kaare Heinsen

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Henrik Bøggild

CHIEF SALES OFFICER

Louise Løngaa

UX/UI DESIGN

Rikke Hein

LØSNINGSKONSULENT & SUPPORT

Anne Jul Morsing

ØKONOMI & SUPPORT

Emilio Mirasola

SUPPORT

Allan Andersen

SYSTEMUDVIKLING & SUPPORT

Riccardo Mirasola

SYSTEMUDVIKLING & SUPPORT

Anders Kobberup

SYSTEMUDVIKLING & SUPPORT

Alex Hansen

SYSTEMUDVIKLING

Bo Mørup

BESTYRELSESFORMAND

Morten Tange

BESTYRELSESMEDLEM