Flexbillet på dit kontoudtog

Står der pludselig Flexbillet på dit kontoudtog, og kan du ikke finde ud af hvorfor, så vent med at ringe eller skrive til os før du har læst dette.

Flexbillet administrerer billetsalg, medlemshåndtering mm. for mange foreninger og klubber. Herunder FDF, daBuf, Danske Ølentutiaster og mange flere. Tjek først, om du har et medlemsskab hos en klub/forening, der benytter sig af Flexbillet, eller om du har købt en billet til et arrangement igennem Flexbillet.

Hvis dette ikke kan give dig svar er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. I så fald kan du læse mere om kontakt til os her.

Grundet at indløsningsaftalen ligger hos Flexbillet, er Flexbillet.dk forpligtet til at skrive Flexbillet på dit kontoudtog som det første. Vi opkræver blot penge på vegne af andre. Altså må vi ikke skrive hvilken arrangør du har købt noget hos igennem os som det første. 

Arrangøren du har købt noget hos står bagved Flexbillet.dk, men idet mange netbanker viser et begrænset antal karakterer fremgår det ikke. 


Copyright 2019 - Flexbillet ApS