Flexbillet på dit kontoudtog?

Står der pludselig Flexbillet på dit kontoudtog, og kan du ikke finde ud af hvorfor, så vent med at ringe eller skrive til os, indtil du har læst dette.

Flexbillet administrerer billetsalg, arrangementstilmelding, kontingentopkrævning mm. for mange virksomheder, foreninger og klubber. Tjek først, om du har et medlemsskab hos en virksomhed, forening eller klub, der benytter sig af Flexbillet, eller om du har købt en billet til et arrangement igennem Flexbillet.

Hvis dette ikke kan give dig svar er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. I så fald kan du læse mere om kontakt til os her.

Når Flexbillet opkræver betaling på vegne af vores kunder, benyttes Flexbillets såkaldte indløsningsaftale, hvilket giver mulighed for opkrævning via bl.a. Dankort, kreditkort og MobilePay.

Da indløsningsaftalen ligger hos Flexbillet, vil det være vores internetdomæne, flexbillet.dk, der figurerer på dit kontoudtog – og ikke et internetdomæne, som tilhører arrangøren, der sælger sin ydelse igennem vores system.