Få tid til dine gæster og udstillere

Alle der har prøvet det ved, at der ligger meget arbejde i at stable et vellykket arrangement på benene. Flexbillet har hjulpet mange arrangører af markeder, messer, udstillinger og festivaler med at løse opgaver som billetsalg, salg af standpladser og inventar, håndtering af frivillige.

Flexbillet er en robust og velafprøvet alt-i-én løsning til dig, der vil frigive tid til at at skabe den optimale oplevelse for dine gæster og udstillere. Lad Flexbillet hjælpe dig; gør brug af en platform, der allerede er blevet udsat for lidt af hvert - og stadig kører som en velsmurt maskine.

Salg af adgangsbilletter og adgangskontrol

Dit onlinebilletsalg kan sættes op præcis som du ønsker; mange forskellige typer af adgangsbilletter, parkeringsbilletter, mad, merchandise og hvad du ellers har behov for at tilbyde gæsterne i forsalg, arbejdes let ind i billetsalget - og vores robuste adgangskontrolsystem sikrer et godt flow i indgangen - så er gæsterne glade allerede ved ankomsten.

Du kan selvfølgelig også udstede fribilletter og rabatkoder, designe dine egene billetter - f.eks. med sponsorloger eller integrere med dit medlemssystem, hvis du f.eks. vil give en reduceret pris på adgangsbilletter til dine medlemmer - og meget andet.

Salg af stande og inventar/tilvalg

Det kan være et stort arbejde at håndtere salget til udstillerne; standpladser, inventar og tilvalg af forskellig art. Med Flexbillet kan du sætte salget op til udstillerne som du vil, og du bestemmer selv, om alt salget skal ske i ét hug, eller om det skal deles over flere omgange; f.eks. først salg af standpladser og senere salg af inventar og andre tilkøb.

Fakturering og håndtering af betaling klarer vi - du skal bare følge med på sidelinjen.

I processen opsamler du alle relevante oplysninger om dine udstillere - og har du behov for at præsentere udstillerne i en online udstillerguide, tilbyder vi i samarbejde med udstillerguide.dk en fuldt integreret løsning.

Håndtering af frivillige

Slip for besværet ved at håndtere tilmelding af frivillige og tildeling af opgaver.

Med Flexbillet kan de frivillige tilmelde sig selv og vælge de opgaver, de har lyst til - og forudsætninger for - at udføre. Du definerer helt frit hvilke informationer, du ønsker om de frivillige, hvilke opgaver der skal kunne vælges - og efter hvilke regler (f.eks. at man skal være i besiddelse af kørekort for at stå for transport eller at man skal kunne tale engelsk for at bemande info-standen).

Du kan hele tiden følge med i tilmeldingerne og besætningen af opgaverne, og der kan løbende tilføjes opgaver eller ændres på, hvor mange frivillige, der kræves til hver opgave. 

Flexbillet giver også mulighed for at kommunikere til de frivillige på baggrund af valgte opgaver mm.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK
KONTAKT OS

CASE MED BILLETSALG, SALG AF STANDPLADSER OG UDSTILLERGUIDE

Danske Ølentusiaster

Ølfestivalen er altid et tilløbsstykke
12.000 festivalgæster, 80 udstillere og 3 dages ølfestival med adgangskontrol, udtræk af statistik - og alt det andet. Dét kræver sit! Og derfor har Danske Ølentusiaster valgt at samle alt det digitale salg hos Flexbillet.

Flexbillet har skabt en løsning til Danske Ølentusiaster, som giver dem ro indeni - for Flexbillet sørger for, at der er styr på tingene.


Copyright 2019 - Flexbillet ApS